Bursaspor Durmazlar’da galibiyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor Durmazlar’da galibiyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2016 11:52

Bursaspor Durmazlar’da galibiyet sevinci

Haberin Devamı

BURSA (DHA)- BURSASPOR Durmazlar Baş antrenörü Şemsettin baş, Mamak Belediye Ankara DSİ galibiyetini değerlendirirken, “Rakibimiz karşısında hücumda çok iyi organize olduk” dedi.



Türkiye Basketbol Ligi’nde, sahasında konuk ettiği Mamak Belediye Ankara DSİ’yi 95-88 yenerek üst üste ikinci galibiyetini alan Bursaspor Durmazlar’da büyük sevinç yaşandı. Potanın Timsahları’nda baş antrenör Şemsettin Baş, maçın ardından takımı hücum anlamında beğendiğini söyledi. Ligin inatçı ekiplerinden birisine karşı mücadele ettiklerini belirten Baş maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:



LİGİN ENÇOK SAYI ATAN TAKIMINI YENDİK



“Mamak Belediye Ankara DSİ takımı bu ligin en çok sayı atan takımı. Zaman zaman onları durdurduk. 88 sayıda tuttuk. Dönem dönem çok iyi savunma yapabilen takımımız ama bugün hiçbir şey yapamadık. İstediğimizi uygulayamadık ama hücum anlamında en iyisini yaptık. Ondan memnunum. Bu yeterli mi? Değil. Ankara DSİ çok sert agresif cesaretli bir takım. Bizi dönem dönem çok zorladılar. Maçın kırılma anlarında farkın açılmasına izin vermediler.”



KAZANDIK MUTLUYUZ



“Dirençli ve inançlı takımdı. Kazandığımız için mutluyum. Çok sayı yedik. Bunu aşağıya düşürmemiz gerekiyor. Salı günü Petkimspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu ligin iddialı takımlarından bir tanesi iç Transfer de yaptılar ve güçlendiler. Bu şekilde müdafaa yapmazsak maça ortak olacağımızı düşünüyorum. Deplasmanlarda müdafaa ya çok daha fazla konsantre oluyoruz. Bunu yapabilirsek maça ortak olabiliriz. Zor maç bizi bekliyor.”



FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!