Bursa’da tırmanış yarışında ödüller sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Bursa’da tırmanış yarışında ödüller sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 11:15

Bursa’da tırmanış yarışında ödüller sahiplerini buldu

Haberin Devamı

BURSA (DHA)- BURSA Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Ulusal Tırmanış Yarışları, nefes kesen mücadelelere sahne oldu.



Nilüfer Belediyesi’nin iki yıl önce hizmete açtığı Görükle Spor Parkı Tırmanış Duvarı, yerel yarışmaların ardından ilk defa ulusal düzeyde müsabakaya ev sahipliği yaptı. İstanbul, Ankara, Manisa, İzmir, Kocaeli, Adana, Samsun ve Malatya’dan çok sayıda sporcunun katıldığı Nilüfer Belediyesi Ulusal Tırmanış Yarışları’na vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.



İki gün süren Nilüfer Belediyesi Ulusal Tırmanış Yarışmaları’nın ikinci gününde final heyecanı yaşandı. Yarı finalde 80 sporcu zirve için yarıştı. Türkiye Dağcılık Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Nazif Makas da tırmanış sporuna verdiği desteklerden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

Erkekler Kategorisi’nde birinci Ali Şan, ikinci Zorbey Aktuyun ve üçüncü Tobias Haug oldu. Kadın Kategorisi’nde de Antalyalı sporcu Duygu Haug birinci olurken Bursalı tırmanışcı Ayşe Narmanlı ikinci, İzmirli sporcu Fatma Başoğlu da üçüncülük aldı.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!