Bursa'da "Futbol Akademisi Projesi"

Güncelleme Tarihi:

Bursada Futbol Akademisi Projesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2014 17:55

- Proje, Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İnegölspor Kulübü yetkililerince imzalandı

Haberin Devamı

BURSA (AA) - Bursa'da, Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İnegölspor Kulübü arasında "Futbol Akademisi Projesi" imzalandı.

Atatürk Caddesi'ndeki tarihi Valilik binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Vali Münir Karaloğlu, bu projenin, Roman vatandaşların gelecekteki "futbol yıldızları"nı keşfetmek ve geliştirmek için hazırlandığını bildirdi.

Projeye katılacak çocukların, Bursa'nın ve Türkiye'nin göğsünü kabartacak başarılar elde ettiği günleri de görmeyi dileyen Karaloğlu, "Bu protokolün amacı, İnegölspor'un futbol okullarında, özellikle Roman vatandaşlarımızın çocuklarını spor vasıtasıyla kötü alışkanlıklara bulaşmadan, sporun disiplini içinde eğitmek, yetiştirmek ve topluma kazandırmaktır" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

İnegölspor Kulübünün yöneticilerini bu güzel organizasyon için tebrik eden Karaloğlu, Bursa'da gerçekleştirilecek organizasyonun, İnegöl ilçesi ile Bursa'nın kaynaşması bakımından da çok önemli olduğunu vurguladı.

Karaloğlu, Valilik olarak bu projeye maddi destek sağlayacakları bilgisini vererek, "Diğer eğitim ihtiyaçlarını da İnegölspor karşılayacak. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Sporcu çocuklarımız da her şeyden önce güzel insan ve başarılı birer sporcu olur, biz de onları alkışlarız" değerlendirmesinde bulundu.

Daha sonra protokol, proje ortağı kurum ve kuruluşların yetkilileri tarafından imzalandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!