Bursa’da anne adayları, Mutlu Gebe Okulu’nda

Güncelleme Tarihi:

Bursa’da anne adayları, Mutlu Gebe Okulu’nda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2018 15:14

Bursa’da anne adayları, Mutlu Gebe Okulu’nda

Haberin Devamı

Halil ÖZÇOBAN/BURSA, (DHA)- BURSA’da Medical Park Bursa Hastanesi tarafından “Mutlu Gebe Okulu” açıldı. Hastanenin konferans salonunda 5’incisi düzenlenen Metlu Gebe Okulu’na çok sayıda anne adayı katıldı. Konuşmacılar gebe annelere, hamilelik dönemlerinde nelere dikkat etmeleri, nasıl beslenecekleri ve tedavilerin nasıl yapılacağı konusunda bilgiler verdi.

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Medical Park Bursa Hastanesi’nde “5. Mutlu Gebe Okulu” başladı. Hastanenin konferas salonunda düzenlenen etkinlikte Kadın hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Oruç Şener, hafta hafta gebelik süreci, gebelikte yapılacak testler ve önemi ile gebelikte spor önerilerini anlattı. Diyetisyen Ezgi Dönmez, anne adaylarına “gebelik ve sonrasında doğru beslenme” konusunda bilgiler aktardı. Uzman Psikolog Gözde Nilüfer ise, gebelik sonrasında psikolojik desteği nasıl alabileceklerini anlattı.

İlk kez anne olan ya da olacak olan bireylerin en çok merak ettiği ve öğrenme eğitimi gösteren konularda biri olan “emzirme ve bebek bakım eğitimi” hakkında Yeni Doğan ünitesi Bebek Hemşiresi Çiğdem Özel, uygulamalı gösterdi.  Konuşmaların ardından anne adaylarına katılmalarından dolayı hediye ve sertifikaları verildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!