Bursa Trafik Vakfı, emniyet müdürlüğüne 4 otomobil bağışladı

Güncelleme Tarihi:

Bursa Trafik Vakfı, emniyet müdürlüğüne 4 otomobil bağışladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2016 17:27

Bursa Trafik Vakfı, emniyet müdürlüğüne 4 otomobil bağışladı

Haberin Devamı

Berktuğ ÖNCÜ/BURSA,(DHA)- BURSA Trafik Vakfı, İl Emniyet Müdürlüğüne 4 otomobil hibe etti.

Trafik hizmetleri ile ilgili eğitim, kültürel, altyapı-tesis ve sosyal boyutlu çalışmalar yapmak, trafik kazalarının önlenmesi amacıyla projeler üretmek ve mevcut çalışmalara destek vermek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Bursa Trafik Vakfı tarafından hibe dolayısıyla Organize Sanayi Bölgesi’ndeki BOSİAD Sosyal Tesisleri’nde toplantı düzenlendi.

Toplantıya Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursa Trafik Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, Karayolları Güvenliği İl Koordinasyon Kurulu temsilcileri katıldı.

Bursa Trafik Vakfı Başkanı Galip Sakder, Bursa Trafik Vakfı olarak bugüne dek Bursa'da özellikle trafik bilincinin oluşturulması ve trafik güvenliğinin sağlanması konusunda katkı sağlamış olmanın gururu yaşadıklarını belirtti. Bursa’daki trafik ve asayiş güvenliğine ilişkin, geçmiş dönemde olası bir afet ya da geniş katılımlı kitlesel toplantı ya da gösterilerde kullanılmak üzere, tam donanımlı bir MOBESE aracını Emniyet Müdürlüğü’ne teslim ettiklerini anımsatan Sakder; “ Bursa Trafik Vakfı, şehir içi trafiğin rahatlatılması ve özellikle geçiş üstünlüğü bulunan ambulans ve itfaiye gibi araçlarının daha hızlı görev yapmasını sağlamak adına da faaliyet içerisinde. Bu konudaki en büyük desteği de kuşkusuz Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve bağlı Büyükşehir kuruluşu BURBAK’tan alıyoruz. Bu nedenle Büyükşehir Belediyemize, BURBAK’a ve diğer destekçilerimize, şehirden aldığımızı yeniden şehre vermemize vesile oldukları için teşekkür ediyorum. Bursa Trafik Vakfı, bundan sonra da eğitimi temel alan çalışmalarını sürdürecektir. Şehirde trafik bilincinin oluşturulması ve sorunlarının çözümü için bundan sonra da katkı koymaya hazırız” ifadelerini kullandı.

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız da, Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün vatandaşların can güvenliği ve trafiğin 24 saat düzenlenmesi çalışmalarına devam ediyor. Hızlı nüfus artışı tabi trafik sıkıntılarını da beraberinde getiriyor. İlgili sorunların çözümünde kurum ve kuruluşlar olarak etkin faaliyetler yürütüyoruz. Bursa Trafik Vakfı da geçtiğimiz günlerde 1 mobese aracı emniyetimize bağışlamıştı. Trafik bilincinin okullardan itibaren aşılanması konusunda önemli çalışmalar yürütüyor. İnşallah bu araçlar İl Emniyet Müdürlüğümüze hayırlı olur” ifadelerini kullandı. Basın toplantısının ardından, 4 adet aracın teslimi gerçekleşti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!