Bursa Emniyet Müdürlüğünü Güçlendirme Derneğinden İl Emniyet Müdürü Yıldız'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Bursa Emniyet Müdürlüğünü Güçlendirme Derneğinden İl Emniyet Müdürü Yıldıza ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 09:35

Haberin Devamı

BURSA (AA) - Bursa Emniyet Müdürlüğünü Güçlendirme Derneğinin yeni seçilen yönetimi, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Dernek Başkanı Turgay Üntut, Yıldız'a derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Üntut, Bursa'da huzur ve güven ortamının korunması amacıyla görev yapan polis teşkilatına maddi ve manevi katkı sağlamayı hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Derneğimiz, çağdaş hizmetin koşullarına cevap verebilecek hale gelmesine yardımcı olmak amacıyla gerekli çalışmalar yapıyor. Emniyet teşkilatına ait hizmet binalarını ve lojmanlarının bakım ve onarımına maddi katkı sağlıyoruz. Ayrıca ihtiyaç halinde hizmet ve lojman binası inşa ederek polis teşkilatımıza hibe ediyoruz. Sürekli gelişim gösteren bilişim alanında, emniyet birimlerinin teknolojik gelişmeleri yakından takip edebilmesi, siber birimin daha verimli çalışabilmesi açısından gerekli olan tüm elektronik, internet, büro makineleri ve cihaz alımları konusunda destek sağlamaktayız. Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis noktalarının daha güvenli hale getirilmesi için tadilat ve inşaat işleri derneğimiz tarafından yapılmaktadır."

Haberin Devamı

Kaçak ve suçlu çocukların topluma kazandırılması amacıyla gerekli gördüğü her türlü yardım ve desteği sağladıklarını vurgulayan Üntut, "Güvenlik güçlerimizin yardıma ihtiyacı olan eş ve çocukları, şehit dul ve yetimleri ile malul güvenlik personelinin kendisi, eş ve çocuklarına maddi ve manevi yardımda bulunuyoruz. Görev başındayken meydana gelen yaralanmadan dolayı veya geçirdiği ağır hastalıklar sebebiyle hastanede tedavi gören personelin de birinci derece yakını veya refakatçisine maddi ve manevi destekte bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Yıldız, ziyaretten dolayı Üntut'un şahsında dernek yönetiminde bulunan herkese teşekkür etti.

Üntut başkanlığındaki yönetim kurulunda, Başkan Yardımcısı Ali Türkün, Genel Sekreter Şenol Dolar, Sayman Hülya Över ile Nuri Kolaylı, Ersin Yazıcı, Turan Arslan, Sezai Üntut, Mehmet Tümen, Sırrı Çakır, Kayhan Üzer, Hüseyin Akyüz, Atilla Dönmez, Adnan Altınlı yer alıyor.

Haberin Devamı

Murat Yanıklar, Rüstem Nazlı ve Semih Tosun da denetleme kurulunda bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!