Bozbey’den Miniklere Ev Ödevi

Güncelleme Tarihi:

Bozbey’den Miniklere Ev Ödevi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2015 13:28

“KÖYDEN KENTE KİTAP OKUYARAK KOŞUYORUM” PROJESİ KAPSAMINDA BİNLERCE SAYFA KİTAP OKUYAN YÖNDER OKULLARI BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİ, NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA BOZBEY’İ ZİYARET ETTİ.

“Köyden Kente Kitap Okuyarak Koşuyorum” projesi kapsamında binlerce sayfa kitap okuyan Yönder Okulları birinci sınıf öğrencileri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.
Yönder Okulları’nda eğitim gören birinci sınıf öğrencilerinin Portekiz ve Yunanistan ile ortak yürüttükleri “Köyden Kente Kitap Okuyarak Koşuyorum” projesi çerçevesinde her öğrenci iki yüz kitap okudu. Proje kapsamında Yunanistan ve Portekizli öğrenciler okudukları her kitap için bir çakıl taşı toplayarak isimleriyle birlikte Yönder Okulları’nda projeye destek veren öğrencilere yolladı. Yönder Okulları’nda eğitim gören birinci sınıf öğrencileri de çakıl taşlarıyla birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.
Yerel yönetim konusunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Bozbey, miniklere ev ödevi verdi. Katılımcılık anlayışıyla çocukların nasıl bir Nilüfer’de yaşamayı arzu ettiklerini bir kağıda yazmalarını isteyen Bozbey, öğrencilerden gelen talepleri değerlendireceğini kaydetti.
Öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektiren Bozbey, miniklere çeşitli hediyeler verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!