BaÅŸkan Altepe'den 2016'nın son 2017'nin ilk bebeÄŸine çeyrek altın

Güncelleme Tarihi:

Başkan Altepeden 2016nın son 2017nin ilk bebeğine çeyrek altın
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 01, 2017 08:21

Başkan Altepe'den 2016'nın son 2017'nin ilk bebeğine çeyrek altın

Haberin Devamı

Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)- BURSA'da, 2016'nın son ve 2017’nin ilk bebeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe çeyrek altın hediye etti.
BaÅŸkan Recep Altepe, bu yıl da yeni yılda da Zübeyde Hanım DoÄŸumevi’ni ziyaret etti. BaÅŸkan Altepe ve beraberindeki Bursa Milletvekili Hüseyin Åžahin, Osmangazi Belediye BaÅŸkanı Mustafa Dündar ve AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Cemalettin Torun ile birlikte önce yeni yılı sayılı dakikalar kala 2016’nın son bebeÄŸini ziyaret etti. Nagihan-Halil YeÅŸil çiftinin bebekleri minik ‘İkra’yı çeyrek altın takan BaÅŸkan Altepe, anne Nagihan YeÅŸil’e de çiçek ve bebek bakım seti hediye etti. 2017'nin ilk dakikalarında ise Neriman- Gökhan Åžahin çiftinin ‘Gökalp’ adını verdikleri erkek bebekleri dünyaya gözlerini açtı. BaÅŸkan Altepe, Gökalp bebeÄŸe de altın takıp, anne Neriman Åžahin’e çiçek ve bebek bakım seti etti. Her iki aileyi de kutlayan Altepe, ailelerin bu sevincine ortak oldu.Â
Burada gazetecilere açıklama yapan Başkan Altepe, 2016’nın dolu dolu geçen bir yıl olduğunu, ülke olarak bir çok sıkıntıların yaşandığını belirtti. Ülke olarak ciddi bir imtihandan geçildiğini belirten Altepe, şöyle dedi:
"Birlik ve beraberlik içinde bu sorunlardan güçlü bir şekilde çıktık. Ülkemizde gelişme, büyüme ve huzur devam ediyor. 2017'de inşallah daha da huzurlu bir yıl olacak. Ülkemiz ve dünya mazlumları açısından güzel bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Temenni ediyoruz ki savaşlar biter, akan kanlar durur ve Türkiye alması gereken rolü en güzel şekilde alır, almaya da devam ediyor. Tüm Bursalı hemşerilerimizin huzur ve afiyet içinde aileleri ile birlikte, çocuklarıyla çocuklarıyla birlikte güzel bir yıl geçirmelerini temenni ediyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!