BALKANTÜRKSİAD'ın yeni başkanı Bilek oldu

Güncelleme Tarihi:

BALKANTÜRKSİADın yeni başkanı Bilek oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2016 16:37

Haberin Devamı

BURSA (AA) - Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneğinin (BALKANTÜRKSİAD) 3. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında başkanlığa Levent Bilek seçildi.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantı Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi.

Oy birliğiyle başkanlığa getirilen Bilek, yaklaşık 5 yıl önce kuruluşunda emeği olan BALKANTÜRKSİAD'a yeni dönemde başkan seçildiği için onur duyduğunu ifade etti.

Önceki dönem başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Bilek, şunları kaydetti:

"BALKANTÜRKSİAD’ın önceki dönem yönetimlerimiz, hizmet çıtasını çok yüksekte tuttu. Bu anlamda yönetim kurulu olarak görevin önemi ve sorumluluğunun bilincindeyiz. Balkan ülkelerindeki ekonomi zirvelerine, sinerji toplantılarına, üniversitemizle ilişkilere, BALKANTÜRK Eğitim Vakfımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bunlara ilave olarak İstanbul’un ardından Ankara ve İzmir’de sonra da Balkan ülkelerinde şubeleşme dönem hedeflerimiz arasında yer alacak."

Haberin Devamı

Görev süresi boyunca örnek bir beraberlik sergilediklerini ve pek çok ilklere imza attıklarını vurgulayan eski başkan Aytuğ Onur ise "Bu bir bayrak yarışıdır. İki senelik maratonun sonunda devredeceğimiz bu bayrağın hep yükseklerde dalgalanmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!