B-fit 10. Yaşını Çocuklar Ve Kadınlarla Kutladı

Güncelleme Tarihi:

B-fit 10. Yaşını Çocuklar Ve Kadınlarla Kutladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2015 12:15

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KADINLARA ÖZEL SPOR VE SAĞLIK MERKEZİ AĞI OLAN ‘B-FİT KADINLARIN SPOR VE YAŞAM MERKEZİ’ KURULUŞUNUN 10. YILINI RENKLİ ETKİNLİKLERLE KUTLADI.

Türkiye’nin en büyük kadınlara özel spor ve sağlık merkezi ağı olan ‘b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi’ kuruluşunun 10. yılını renkli etkinliklerle kutladı.
Her yaştan kadınların spor yaparak sağlıklı yaşam sürmesine olanak sağlayan, sporu zahmetli olmaktan çıkaran ve kadınlara spor yapmamaları için hiçbir neden bırakmayan b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi Bursa şubeleri, kuruluşunun 10. yılını üyeleri, Otizm Vakfı ve Nilüfer İş Okulu’ndan çocuklar ve davetlilerle birlikte kutladı.
Altınşehir Gençlik Merkezi’nde bir araya gelen b-fit kadınları ile Otizm Vakfı ve Nilüfer İş Okulu’ndan çocuklar gönüllerince eğlendi. Nilüfer İş Okulu öğrenciler taekwondo gösterisi ve roman dans gösterileri ile tüm katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. ‘İşimiz gücümüz kadın’ sloganıyla çalışmalarını yürüttüklerini belirten b-fit FSM Şube İşletmecisi ve Plates Eğitmeni Ayşe Keten, sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam hakkında önemli bilgiler verdi. Keten, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e de destekleri için teşekkür etti.
b-fit hakkında bilgiler veren Genel Merkez Yetkilisi Özden Özkan da, Bursa’da 7, Türkiye genelinde de 200’ü aşkın şubelerinin olduğunu belirtti. Kadınların ekonomik ve toplumsal hayattaki gücünü destekleyen platform olma hayaliyle yola çıktıklarını belirten Keten, “Kendi işini kurmak isteyen kadınları en doğru şekilde desteklemek ve sürdürülebilir merkezler kurup, kadınların fiziksel sağlıklarını korumalarına ve ekonomik hayata dahil olmalarına da katkıda bulunuyoruz. 10 yılda toplamda 370 bin kadının 357 ton zayıflamasına aracı olduk. Yaptığımız 13 bin aktivite ile farkındalığımız ve bilgimiz artsın diye uğraştık. Kadınların kendilerine olan inançlarını destekleyerek her zaman daha iyiyi yapabileceğimize dair birbirimizi desteklemeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Etkiliğe katılan Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Pınar Göz de, başarılarından dolayı b-fit ailesini kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!