Üniversiteliler Lisinia'da gül topladı

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteliler Lisiniada gül topladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 11:09

Üniversiteliler Lisinia'da gül topladı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - ISPARTA Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) öğrencileri Burdur'daki Lisinia Doğa Proje Alanı'nda gül topladı.

SDÜ Toplum Gönüllüleri Topluluğu öğrencileri Burdur merkeze bağlı Karakent Köyü'ndeki Lisinia Doğa Proje Alanı'na gelerek gül topladı. Toplum Gönüllüleri Topluluğu Genç Hafta Koordinatörü SDÜ Sosyoloji Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Ömer Kazancı, "16 arkadaşımızla birlikte Genç Hafta kutlamaları kapsamında çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yaptık. Isparta'da engelli parkuru kurarak engellilerin nasıl bir hayat yaşadığını insanlara denettirdik. Şimdi de Burdur Gölü'nün kurumasına dikkati çekmek için Burdur'dayız. Gül toplama deneyimi yaşıyoruz" dedi.

Lisinia Doğa Proje Sorumlusu Öztürk Sarıca'nın Burdur Gölü'nün kurumasının önüne geçmek için yaptığı çalışmaları takip ettiklerini ve desteklediklerini anlatan Kazancı, "Onunla birlikte farkındalık yaratmak için buradayız. Göllerimiz kuruyor. Göllerimizi korumamız lazım. Çok su tüketen bitkilerden kaçınıp aromatik bitkilere yönelmemiz lazım. Öztürk Sarıca'ya yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum ve her zaman desteğimizin devam edeceğini belirtmek istiyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!