Turbay, şube başkanlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Turbay, şube başkanlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 10:37

 Turbay, şube başkanlarıyla buluştu

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BELEDİYE ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, Burdur'da şube başkanlarıyla bir araya geldi.

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Burdur'da Memur-Sen'e bağlı sendikaların şube başkanlarıyla kent merkezindeki otelde bir araya geldi. Toplantıda konuşan Mürsel Turbay, varlık fonu uygulamasının ülkede büyüme oranında artış sağlanması, istihdam sağlayacak yatırımların artırılması, savunma sanayi, yazılım ve benzeri ileri teknoloji ürünlere yönelik ARGE yatırımları açısından büyük önem arz ettiğini söyledi.

Referandum sürecini de değerlendiren Turbay, şöyle dedi:

"Aslolan milli iradedir. Bu amaçla önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan referandumdan hangi sonuç çıkarsa çıksın temennimiz, milletimizi fikir ve duygu planında ayrıştırmaya yönelik kamplaşma ve cepheleşmelerin olmaması yönündedir. İlerleyişimizin yol haritasında her zaman sabır, akıl, şuur, denge, meşruiyet, demokratikliğin olduğu gerçeğini hafızalarımızdan çıkarmamalıyız. Mutluluklarını dürüstlük üzerine değil, başkalarının felaketleri üzerine kurmaya çalışanlara karşı bundan böyle bir olmalıyız, iri olmalıyız, diri olmalıyız."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!