Özçelik'ten kentsel dönüşüm açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Özçelikten kentsel dönüşüm açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2017 15:50

Özçelik'ten kentsel dönüşüm açıklaması

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Necatibey ve Bozkurt mahallelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Milletvekili Bayram Özçelik, "Geçen hafta içerisinde TOKİ İştiraki Gayri Menkul Değerlendirme AŞ (GEDAŞ) firmasından teknik heyet Burdur'umuza geldi ve görüşmelerde bulundu. Manastır Mahalle'mizdeki çalışmalarda sayısal halihazır harita kapsamında gerçekleştirilen halihazır ölçüm çalışmaları ve dijital ortama aktarım, kullanıma uygun CAD formatına getirme çalışmaları ve halihazır haritasının basım işlemleri tamamlanmıştır. 28.09.2017 tarihinde Burdur Belediyesi'ne teslim yapılmıştır. Tespit- değerleme ve anket çalışmaları devam etmektedir. Kentsel tasarım yaklaşımına yönelik çalışmalar başlamıştır. 28.09.2017 günü Burdur'da mahallede incelemeler yapılmış olup, talep ve görüşler alınmıştır. Süreci yakından takip etmekteyim" dedi.

Bozkurt Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümle ilgili de bilgi veren Özçelik, "Bayram sonrası vatandaşla görüşmeler yapılacağını ifade etmiştim. TOKİ'nin iştiraki firması GEDAŞ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü'nden talep ettiği bir onayın çıkması durumunda, GEDAŞ yetkilileri vatandaşla görüşmelere başlayacak. Deprem Evlerindeki projeler tamamlanmış durumda. Bu süreci hızlandırma görüşmelerimizi bu hafta içerinde de yapacağım" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!