Milletvekili Özçelik'ten TCDD ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Özçelikten TCDD ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 09:40

Milletvekili Özçelik'ten TCDD ziyareti

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nı (TCDD) ziyaret etti.
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Devlet Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın, Demiryolları Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt ve Strateji Daire Başkanı Mehmet Altınsoy'u ziyaret etti. Burdur'daki demiryolu çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Özçelik, Burdur- İzmir arası çalışan 'Göller Ekspresi' ile ilgili, "Burdur ve Isparta'dan hızlı tren devreye girinceye kadar seferlerin başlamasını talep ediyoruz. Böylece vatandaşlarımızın ulaşımda alternatif bir yola daha kavuşmasını istiyoruz" dedi.
Devlet Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın ile görüşmesinde Eskişehir- Kütahya- Afyonkarahisar- Isparta- Burdur- Bucak- Antalya güzergahında hizmet verecek hızlı tren çalışmalarının hangi safhada olduğu hakkında bilgi alan Özçelik, hızlı tren projesinin bir an önce tamamlanması konusunda vatandaşların yoğun talebi olduğunu iletti. Hızlı tren istasyonu yapılana kadar Burdur şehir içi rayların durması görüşünde ortak noktada buluşan Genel Müdür Apaydın ve Özçelik, Menderes Mahallesi arabalı alt geçit için geçen yıllarda hazırlanan projenin yatırım programına alınarak, ödenek ayrılması konusunda mutabakata vardı.
Milletvekili Özçelik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün alt kısmında bulunan TCDD'ye ait 372 metrekare arsanın Çocuk Destekleme Merkezi yapılması için bedeli karşılığı satılması konusunda da sürecin başlatıldığını söyledi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!