Merkezin ihalesi şubatta

Güncelleme Tarihi:

Merkezin ihalesi şubatta
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 14:45

Merkezin ihalesi şubatta

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Askeriye Köyü'nde yapılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi'nin ihalesinin 3 Şubat'ta gerçekleştirileceğini söyledi.

Ak Parti Milletvekili Reşat Petek, Askeriye Köyü'nde yapılacak Engelsiz Yaşam Merkezi ile ilgili açıklama yaptı. Bir projeyi daha kente kazandırmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını aktaran Petek, "Askeriye Köyü'ndeki 19 bin metrekarelik alanda 7 milyon 100 bin TL ödeneğiyle hayata geçirilecek Engelsiz Yaşam Merkezi'miz hem engelli kardeşlerimiz hem de engelli yakınları için önemli bir işlev görecek. Hayırlı olsun. Bu projenin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Petek, "Merkezimizin içerisinde spor salonu, eğitmen sınıfları, sosyal çalışmacı odaları, yemekhane, mutfak ve dinlenme odaları bulunacak. Burada engellilerimize dönük eğitimler ve bakım hizmetleri gerçekleştirilecek. İnşallah çalışmalar hızlı şekilde tamamlanıp Engelsiz Yaşam Merkezi şehrimize kazandırılacaktır" diye konuştu.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik de "Engelli birey ve yakınlarının kısa süreli tatil yapabileceği ve sosyal aktivitelerden faydalanabileceği Engelsiz Yaşam Merkezi'nin yapımı için çalışmalarımız süratle devam ediyor. İlimizde ve ilçelerimizde engelli vatandaşımız için her geçen gün hayatı daha da kolaylaştırmak adına çalışmalarımız sürecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!