Maküspor, hazırlık maçında galip

Güncelleme Tarihi:

Maküspor, hazırlık maçında galip
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2021 10:28

Maküspor, hazırlık maçında galip

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BÖLGESEL Amatör Lig'de Burdur'u temsil eden Maküspor, oynadığı hazırlık maçında Irak Al Minaa U19 takımını 2-0 yendi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından pandemi nedeniyle ara verilen Bölgesel Amatör Lig müsabakaları 17 Nisan'da başlayacak. Sezon hazırlıklarını iki aydır sürdüren Maküspor ilk hazırlık maçını Irak Şampiyonu Al Minaa kulübünün U19 takımı ile yaptı. Maküspor, Spor Toto Makü Stadyumu'nda oynanan ve ilk yarısı golsüz biten maçı, Ali İhsan Erdoğan ve Çağrı Türk'ün attığı gollerle 2-0 kazandı.

Maküspor Başkanı Mustafa Kılınç, hedeflerinin ligi şampiyon tamamlayıp üçüncü lige çıkmak olduğunu belirtti. Kılınç, "Mevcut kadromuzun yanında yeni transferlerimiz var. Mehmet Akif Ersoy adına yakışır bir şekilde bu sezonu tamamlayıp inşallah sezon sonunda Burdur'umuzu profesyonel ligde temsil edeceğiz. Gönül isterdi ki Burdur bize bu konuda destek olsun. Maalesef bu desteği geçen yıl göremedik. Kendi sahamızda bile deplasmanda gibiydik. Üniversitenin değil Burdur'un takımıyız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!