Eğitim-Bir-Sen'de Bulut yeniden seçildi

Güncelleme Tarihi:

Eğitim-Bir-Sende Bulut yeniden seçildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2018 10:14

Eğitim-Bir-Sen'de Bulut yeniden seçildi

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - EĞİTİMCİLER Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) 3'üncü olağan genel kurulunda Murat Bulut yeniden başkan seçildi.

Eğitim-Bir-Sen'in genel kurulu Öğretmenevi Salonu'nda yapıldı. Genel kurula Ak Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları Hüseyin Çetinkaya ve Süleyman Çakıcı ile sendika üyeleri katıldı.

Kongrede konuşan Başkan Murat Bulut, "Eğitim-Bir-Sen'in tarihi, çeyrek yüzyılı aşan mücadele geçmişi Türkiye'nin karanlıklardan aydınlığa darbe dönemlerinden demokrasiye, geri kalmışlıktan ilerlemeye geçiş tarihidir" dedi.

Bulut, 2016 yılında Eğitim-Bir-Sen olarak Burdur'da yetkili sendika olduklarını ve üye sayılarının 2 binin üzerine çıktığını da belirtti.

Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi ile Bayram Özçelik de yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Yapılan seçimde Murat Bulut başkanlığındaki yönetim kurulu Selçuk Ak, Mustafa Arik, Kadir Bayındır, Hüseyin Ünal, Fatih Yıldız ve Özer Unat'tan oluştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!