Diş hekimleri yemekte bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Diş hekimleri yemekte bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 10:06

Diş hekimleri yemekte bir araya geldi

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - SAĞLIK- SEN Burdur Şube Başkanı Mehmet Faruk Ozan tarafından Dünya Diş Hekimleri Günü dolayısıyla yemek verildi.

Sağlık- Sen Burdur Şubesi tarafından 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü dolayısıyla kentteki ve ilçelerindeki hastanelerde görevli diş hekimleri ve aileleri onuruna yemek verildi. Yemeğe Sağlık- Sen Burdur Şube Başkanı Mehmet Faruk Ozan, Memur- Sen Kadın Komisyonu Başkanı Rahşan Sabancı Ozan, Burdur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hatice Özgün Zeybek, Sağlık- Sen yönetim kurulu üyeleri ile diş hekimleri ve aileleri katıldı.

Yemekte konuşan Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Faruk Ozan, "Sağlıkta dönüşüm ile başlayan iş yükümüzün arttığı, istihdamın azaldığı, hakkaniyetsiz ve adaletsiz bir döner sermaye sistemi ile bu günü kutluyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde çalışma şartlarımız daha iyi olur, iş yükümüz azalır ve istihdam artar" dedi.

Hekimlerin yüzde 70'inin fiziksel olarak bir sürü rahatsızlıklarla, yüzde 30'luk kısmının ise varis hastalığıyla mesleğini yaptığını kaydeden Ozan, "Yükümüz ağır, sorunlarımız çok. Sağlık Bakanlığı yetkililerine, TBMM Katip üyesi olan ilimiz milletvekili diş hekimi Bayram Özçelik'e de buradan sorunlarınızı iletiyoruz" diye konuştu.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hatice Özgün Zeybek de "Saygın ve onurlu mesleği icra eden meslektaşlarımın gününü kutluyorum, fedakarca çalışan diş hekimi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yemeği organize ettiği için Sağlık Sen'e de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!