BURHAYDOS'ta Aysel Turan'la devam

Güncelleme Tarihi:

BURHAYDOSta Aysel Turanla devam
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2018 10:29

BURHAYDOS'ta Aysel Turan'la devam

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Hayvan Dostları Derneği (BURHAYDOS) olağan genel kurulunda Aysel Turan yeniden başkan seçildi.

BURHAYDOS'un olağan genel kurulu Burdur Belediyesi meclis salonunda yapıldı. Divan başkanlığını Veteriner Hekimler Odası Şube Başkanı Kazım Üstüner'in yaptığı genel kurulda mevcut Başkan Aysel Turan, tüm üyelerin oylarını alarak yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Aysel Turan, Zahit Karaçam, Abdullah Erçin, Aydın Bilgen, Afşin Köker.

Turan, dernek olarak azımsanmayacak işlere imza attıklarını söyledi. Yurt içi ve dışından gönüllülerin destekleriyle faaliyetlerine devam ettiklerini aktaran Turan, "Biz gönüllü sivil toplum kurumları olarak en zoruna talip olduk. Maddi hiçbir getirisi olmayan sokak hayvanları gönüllü korumacılığı çoğunluğun akıllarının almadığı bir olgu. Günümüzde manevi değerlerin rağbet göremediğini de hesap edersek böyle düşünmeleri normal" dedi.

Turan, Burdur çöplüğünde yaşayan ve hiçbir önlem düşünülmediği için kontrolsüz üreyen köpeklerin naklini sağlamak için Orman ve Su İşleri Müdürlüğü'ne başvurduklarını İl Hayvan Hakları Koruma Kurulunda konunun görüşüleceğini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!