Burdur'da SP divan toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Burdurda SP divan toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2018 14:45

Burdur'da SP divan toplantısı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - SAADET Partisi'nin (SP) Burdur il divan toplantısı gerçekleştirildi.
Burdur'da SP'nin ekim ayı il divan toplantısı Öğretmenevinde yapıldı. Toplantıya SP İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam, Burdur İl Başkanı Süleyman Arslan, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Acar, İl Sorumlusu Galip Akın ile partililer katıldı.
Toplantıda konuşan İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam, "Milli görüşün özelliği mağdurlar, mazlumlar, mustazaflar için siyaset yapmaktır. Bu dünyada ezilen, haksızlığa uğrayanlar adına siyaset yapmaktır. Seçimlerden çıktık. Bir anlamda bizim kitlemizin umduğunu bulamadığını biraz da hüzün yaşadığını gözlemliyorum. Bizim aldığımız oy oranı bir yana 16 yıllık aradan sonra öyle veya böyle Saadet Partisi adına meclise iki tane temsilci gönderdiniz. Öncelikle bunu başarı hanenize yazınız" dedi.
İktidara yönelik eleştirilerde bulunan ve son seçimlerde düşük oy aldığını savunan Nazır Cihangir İslam, "İster Ak Parti, ister Cumhur İttifakı olarak ele alın. Hem 7 Haziran seçimlerinden hem de 1 Kasım seçimlerinden düşük oy aldı. Bu neyin başarısı? Ak Parti mecliste tek başına kanun çıkarmaya muktedir değil" diye konuştu.
İl Başkanı Süleyman Arslan da milli görüşçülerin zalimlerin hasmı mazlumların dostu olduğunu vurguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!