Burdur'da gazetecilere indirimli elektrik

Güncelleme Tarihi:

Burdurda gazetecilere indirimli elektrik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 13:11

Burdur'da gazetecilere indirimli elektrik

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Gazeteciler Cemiyeti ile CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ arasında imzalanan protokolla Burdurlu gazeteciler ev ve işyerlerinde elektrik kullanım bedelini 1 yıl süreyle yüzde 12 indirimli ödeyecek.

Burdur'da gazetecilerin indirimli elektrik kullanmasına ilişkin protokola CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Müdürü Ferhat Aksu ile Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, imza attı. 2017 yılı boyunca uygulanacak indirimden Burdur Gazeteciler Cemiyeti üyeleri faydalanabilecek.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Müdürü Ferhat Aksu, "Gazeteciler Cemiyeti'mizle iyi niyet anlaşması gerçekleştirdik. Aktif enerji birim fiyat üzerinden yüzde 12 iskontoyu yapıp, cemiyetimize üye işyeri sahipleri ve çalışanlar faydalanacak" dedi.

CLK Akdeniz yöneticilerine teşekkür eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, "Bilindiği gibi CLK Akdeniz Elektrik, bölgemizin en büyük özel sektör kuruluşlarından birisi. Antalya, Burdur ve Isparta üzerinde enerji dağıtımı sağlayan önemli bir şirket. Biz bu protokolun bir başlangıç olduğunu düşünüyoruz. Müdürümüzle birlikte daha başka projeleri olgunlaştırarak, CLK Akdeniz Elektrik'ten yapacağımız diğer çalışmalara desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!