Burdur'da eTwinning belge töreni

Güncelleme Tarihi:

Burdurda eTwinning belge töreni
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2021 10:48

Burdur'da eTwinning belge töreni

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından eTwinning projeleri Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilen öğretmen ve okullara belgeleri verildi.

Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu'nda düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, Müdür Yardımcısı salim Oğuz, Şube Müdürleri Ömer Salman Çoban ve Nuray Eseroğlu ile ödül alan okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Salim Oğuz, "eTwinning projeleri ile öğretmenlerimiz yeniliği takip edebilmekte ve öğrencilerimizi bu yeniliklere hazırlayabilmektedirler. Özellikle pandemi döneminde eTwinning faaliyetlerine daha önce katılmış öğretmen ve öğrencilerimiz dijital platformlara aşinalıkları dolayısıyla kolaylıkla uzaktan eğitime adapte olmuşlar ve diğer paydaşları ve akranlarına rehberlik yapmışlardır" dedi.

Oğuz'un konuşmasının ardından eTwinning Okul Levhası, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmen ve okul yöneticilerine belgeleri verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!