Burdur'da 23 Nisan kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Burdurda 23 Nisan kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2021 12:59

Burdur'da 23 Nisan kutlaması

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çelenk sunma programı düzenlendi.

Burdur'da 23 Nisan kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay tarafından çelenk sunuldu. Törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Çelenk sunma törenine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile Baro Başkanı Ramazan Gedik de katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Covid-19 nedeniyle bu yıl da öğrencilerden ayrı kalmanın hüznünü yaşadıklarını söyledi. Çay, "Ama inşallah önümüzdeki yıl inanıyorum ki binlerce çocuğumuzla yine yan yana geleceğiz. Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 101'inci yıldönümü ve dünyada ilk ve tek olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Bu bayramı çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve o dönemde silah arkadaşları olan tüm büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!