Bucak Belediyesi araç filosuna 14 yeni araç

Güncelleme Tarihi:

Bucak Belediyesi araç filosuna 14 yeni araç
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2021 12:19

Bucak Belediyesi araç filosuna 14 yeni araç

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BUCAK Belediyesi, belediye bünyesine 14 iş makinesi ve araç kazandırdı. Belediye Hizmet Binası önüne getirilen araçlar için 'Araç tanıtım ve hizmete alım' töreni yapıldı.
Cumhuriyet Meydanında Belediye Hizmet Binası önünde yapılan törene Kaymakam Vekili Levent Küçük, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Garnizon Komutanı İlker Karakaya, İlçe Emniyet Müdür Erdal Karakaya, siyasi partilerin ilçe başkanları, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, Belpaş Yönetim Kurulu Üyeleri ile belediye birim müdürleri ve personeli katıldı.
Törende konuşan Başkan Ünal, “14 iş makinesi ve aracı belediyemize kazandırdık. Belediye olarak milletimizin bir kuruşunu bile ziyan etmemek için çabalıyoruz.İş makinesi ve araçlarımızın ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Araç tanıtım ve hizmete alım töreni sonrası Bucak Belediyesine kazandırılan araçlar ile bazı mahalle ve caddelerde konvoy yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!