Bucak’ta Sünnet Şöleni İçin Kayıtlar Başladı

Güncelleme Tarihi:

Bucak’ta Sünnet Şöleni İçin Kayıtlar Başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2015 12:30

BUCAKTA SÜNNET BAŞVURULARI SÜRÜYOR

Burdur’un Bucak ilçesinde belediye tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenecek olan "Geleneksel Sünnet Şöleni" için başvurular başladı.
Bucak Belediyesi tarafından düzenlenecek "Geleneksel Bucak Sünnet Şöleni" bu yıl 25’inci kez gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek şölen için başvuruların 31 Temmuz tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Sürpriz etkinliklerin düzenleneceği ve miniklerin çeşitli gösterilerle eğleneceği şölende, sünnet işlemlerinin ise Bucak Devlet Hastanesi ve özel hastanede uzman doktorlar tarafından sağlık kurallarına uygun olarak gerçekleştirileceği bildirildi.
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "7 Ağustos 2015 tarihinde Kapalı Pazar yerinde Sünnet Şöleni yemeği, hatim duası ve ilahi dinletisi düzenleyeceğiz. Sünnet konvoyu düzenleyerek miniklerimizle şehir turu atacağız. Saat 20.00’de ise Cumhuriyet Meydanı’nda eğlence programımız başlayacak. Ankaralı Coşkun Bucaklı konser verecek. Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!