Anaokulu öğrencileri hayvanları besledi

Güncelleme Tarihi:

Anaokulu öğrencileri hayvanları besledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 14:08

Anaokulu öğrencileri hayvanları besledi

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da anaokulu öğrencileri Burdur Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'nde kalan hayvanları elleriyle besledi.

Burdur'da 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Burdur Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürlüğü, Burdur Belediyesi ve Burdur Hayvan Dostları Derneği işbirliğinde program düzenlendi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, belediyenin talep etmesi halinde barınakta yapılacak yatırımların yüzde 40'ının bakanlık tarafından karşılanacağını söyledi. Son yıllarda sokak hayvanlarını koruma bilincinin arttığını ve bunda hayvanseverlerin önemli katkısı olduğunu vurgulayan Yılmaztürk, "Sokak hayvanlarının barınması ve korunması çağdaşlığın göstergesidir" dedi.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi olarak hayvan dostlarının taleplerini karşıladıklarını anlatırken, "Sizden gelen teklifler, talepler doğrultusunda belediyemiz Hayvan Barınağını en iyi şekilde yönetmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Program kapsamında Nene Hatun Anaokulu öğrencileri getirdikleri mamalarla barınaktaki kedi ve köpekleri öğretmenleri eşliğinde besledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!