Ak Parti Adayı Kurt'tan pazar ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti Adayı Kurttan pazar ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 15:07

Ak Parti Adayı Kurt'tan pazar ziyareti

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, parti teşkilatıyla birlikte salı pazarını gezdi.

Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt beraberinde İl Başkanı Volkan Mengi, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte salı pazarını gezerek hem vatandaşlarla hem de satıcılarla selamlaştı.

Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, "Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti'mizi anlatmaya, belediye başkan adayımızı tanıtmaya çalışıyoruz. İnşallah Burdur'a yerelde hükümetimiz aracılığıyla en iyi hizmeti sağlayacağız ve Burdur'umuzun en iyi hizmetlere kavuşmasını sağlayacağız" dedi.

Başkan Adayı Deniz Kurt da "İl Başkanımız ve teşkilat üyelerimizle birlikte salı pazarında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sağ olsun vatandaşlarımızın büyük teveccühü var. Bizden beklentileri çok yüksek. İnşallah o beklentileri elimizden geldiğince yerine getireceğiz. Allah'ın izniyle seçimlerden başarıyla çıkıp halkımızın özlem duyduğu hizmetleri yerine getireceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!