Vali Baruş okul inşaatlarını denetledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Baruş okul inşaatlarını denetledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2016 14:07

Vali Baruş okul inşaatlarını denetledi

Haberin Devamı

Mutlu YUCA/BOLU(DHA) - BOLU Valisi Aydın Baruş yapımı devam eden okul ve pansiyon inşaatlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Baruş, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ile birlikte yapımı devam eden Kültür Ortaokulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tepecik Anadolu Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Vali Baruş ve beraberindekiler ilk olarak 32 derslikli 720 öğrenci kapasiteli Kültür Ortaokulunun inşaatında giderek
yetkililerden bilgi aldı. Yusuf Cengiz ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Kunuk'tan inşaatı tamamlanan ve geçici kabul aşamasında olan Kültür Ortaokulu hakkında bilgiler alan Baruş gerekli incelemelerin ve denetimlerin tam olarak yapıldıktan sonra geçici kabulün yapılması talimatını verdi.

Vali Baruş ve beraberindekiler daha sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yaptırılan ve tamamlandığında 21 derslik ve 6 laboratuvarlı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile aynı alan içerisinde yer alan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci pansiyonu ile 24 derslikli 720 öğrenci kapasiteli Tepecik Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulundular. Vali Baruş, inşaatların belirlenen tarihlerde tamamlanarak eğitim öğretime açılması konusunda talimat verdi.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!