Uyuşturucu partisine polis baskını

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucu partisine polis baskını
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 16:22

Uyuşturucu partisine polis baskını

Haberin Devamı

Mutlu YUCA/ BOLU(DHA)- BOLU'da polis ekipleri tarafından uyuşturucu partisi yapıldığı belirlenen bir eve yapılan baskında, aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 4 kişi gözaltına alınırken, evde uyuşturucu maddeler ile bu maddeleri içmekte kullanılan malzemeler ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte uyuşturucu sattığı tespit edilen bir şüpheliyi yaklaşık 6 aydır takip eden polis ekipleri öğrencilerin kaldığı bir eve gittiğini tespit etti. KOM ekipleri tarafından gece saatlerinde Tabaklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki belirlenen adrese baskın yapıldı. Baskında aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 4 genç uyuşturucu partisi yaparken suçüstü yakalandı. Polis ekipleri tarafından evde yapılan aramada sentetik uyuşturucu bonzai ile uyuşturucu madde içiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi.
Olayla ilgili uyuşturucuları temin ettiği iddia edilen E.D. ile Ü.Ç., E.S. ve C.B gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!