Tafuk firmasından personel şenliği ve sünnet şöleni

Güncelleme Tarihi:

Tafuk firmasından personel şenliği ve sünnet şöleni
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2017 16:49

Tafuk firmasından personel şenliği ve sünnet şöleni

Haberin Devamı

Murat KÜÇÜK/BOLU, (DHA) -  BOLU'da tavuk firmasının geleneksel hale gelen personel ve sünnet şenliği etkinliğinde 55 çocuk sünnet oldu.
Firmanın At Yaylası'nda 11'inci kez düzenlediği şenliğe yaklaşık 13 bin kişi katıldı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, piliç firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Sait Koca, şirket personellerinin ve yakınlarının katıldığı etkinlikte 55 çocuk sünnet oldu. Etkinlikte Belediye Başkanı Yılmaz ve şirketin yönetim kurulu başkanı Sait Koca, sünnet olan çocuklara altın taktı. Etkinliğe katılanlara piliç ürünü yiyecekler ikram edildi. Çeşitli oyunlar, gösteriler ve konserlerin yer aldığı şenlikle ilgili bilgi veren Sait Koca şöyle dedi:
"Sünnet şenliği ve personel şenliği olarak düzenlediğimiz bir organizasyon. Sünnet şölenimizin 11'incisi, personel şenliğimizin de 7'ncisi düzenleniyor. Yaklaşık 10-13 bin arası bir katılım var. Personelimiz, aileleri, komşuları ve akrabaları olmak üzere insanlar katılıyor. Her sene yapıyoruz. Önümüzdeki yıl 50 bin kişinin katılımını sağlayarak dünya çapında rekor kırmayı hedefliyoruz. 55 çocuk sünnet oldu. 6 yaşını geçmiş ve sünnet olmamış personel çocukları ve yakın akrabalarının çocuklarını sünnet ediyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!