Başkan Yılmaz'dan tugaya taziye ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmazdan tugaya taziye ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 14:49

Başkan Yılmaz'dan tugaya taziye ziyareti

Haberin Devamı

Mutlu YUCA/BOLU,(DHA) - BOLU Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, terör örgütü PKK'ya karşı verdiği başarılarıyla bilinen, geçtiğimiz hafta 2 şehit veren 2'inci Komando Tugay Komutanlığı'na taziye ziyaretinde bulundu.
Başkan Yılmaz, 2'inci Komando Tugay Komutanlığı'nı ziyaret etti. Yılmaz'ı Tugay Komutan Yardımcıları Piyade Albay Hüseyin Aziz Çetinkaya ve Piyade Kurmay Albay Ali Murat Ersöz karşıladı. Şeref defterini imzalayan Başkan Yılmaz, daha sonra Albay Çetinkaya'nın makamına geçti. Yılmaz, Hakkâri'nin Şemdinli İlçesi Tekeli Tabur Komutanlığı'na bağlı üs bölgesine geçtiğimiz hafta teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan 2'inci Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli uzman çavuşlar Mesut Ardıç ile İsmail Yüksel için Albay Çetinkaya'ya taziyelerini iletti.
2'inci Komando Tugay Komutanlığı'nın PKK'nın korkulu rüyası olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Tugayımız dünyanın en seçkin birliklerinden biri. Güvenlik güçlerimiz icra edilen operasyonlarda büyük kahramanlık örneği sergiliyor. Ülkemiz terör olayları nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Vatanı, milleti ve bayrağı için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum. Karnındaki bebeğiyle şehit düşen polis memuru Şerife kızımızın, binlerce asker ve polisimizin katilleri asla kirli emellerine ulaşamayacaklar. Bu terör belasını er ya da geç bu topraklardan def edeceğiz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!