Vali Çağatay, muhtarlarla tanışma toplantısı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Vali Çağatay, muhtarlarla tanışma toplantısı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2018 12:48

Vali Çağatay, muhtarlarla tanışma toplantısı yaptı

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ-Ceren KURTYE/BİTLİS,(DHA)-BİTLİS Valisi Oktay Çağatay, mahalle ve köy muhtarlarıyla tanışma toplantısı yaptı.

Bitlis Valiliği'nde düzenlenen toplantıya, Vali Çağatay'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Tamer Kılıç, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.Toplantıda konuşan Vali Çağatay,muhtarlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.
Çağatay, "Kısa süre önce Bitlis’te göreve başladım. Burada bir çok daire amiri var. Muhtarların çok az bir kısmı ile tanıştım. Allah Bitlis’e, sizlerle birlikte güzel hizmetler etmeyi nasip etsin. Geldiğimiz günden beri hoş geldiniz ziyaretleri devam ediyor. Bugün muhtarlarımızla tanışma fırsatı bulduk. Daire müdürü arkadaşlarımız da burada. Bakanımızın sizlere selamları var. Muhtarlarla görüşüp ne var ne yok. Sorunları burada tartışacağız. Bütün illerde bu tür toplantılar  yapılıyor. Burada çözülebilecek sorunları, burada not alacağız. Not aldıklarımızı değerlendirerek çözüp, çözmediğimizi de açıklayacağız. Toplantımız hayırlara vesile olsun. Güzel hizmetlerin başlangıcı olmasını diliyorum." dedi. 
Toplantıya katılan muhtarlar, Vali Çağatay'a mahalle ve köylerdeki alt yapı sorunlarını dile getirdi.

FOTOĞRAFLI 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!