Tatvan'da YGS sınav güvenliği toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Tatvanda YGS sınav güvenliği toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 17:15

Haberin Devamı

BİTLİS (AA) - Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan başkanlığında sınav güvenliği toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıda, sınav güvenliği, sınav merkezlerinin durumu, sınava girecek öğrencilerin karşılaşabilecekleri sorunların çözümü, sınav öncesi ve sonrası yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Erkan, hafta sonu yapılacak YGS sınavı için tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Sınava girecek öğrencilere başarı dileyen Erkan, ilçede 31 binada 6 bin 300 öğrencinin sınava katılacağını belirtti.

Öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda sınava girmeleri ve sınav süresince de huzurlu bir ortamda sınavlarını tamamlamaları için görüş alışverişinde bulunulduğunu dile getiren Erkan, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Bu kapsamda olumsuz bir durum yaşanmaması için şimdiden gerekli tüm tedbirleri aldık. Öğrencilerimiz önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda başarılı bir performans göstereceğine olan inancımız tamdır. Öğrencilerin uzun çalışma maratonu sonunda yaşamlarını şekillendirmek için üniversiteyi kazanması en büyük dileğimizdir. Bu anlamda, bizler de öğrencilerimiz ve aileleriyle sınavın heyecanını yaşıyoruz. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!