Tatso’dan Aylık Olağan Toplantı

Güncelleme Tarihi:

Tatso’dan Aylık Olağan Toplantı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2015 09:50

TATSO AYLIK OLAĞAN GENEL TOPLANTISI YAPILDI

Bitlis’in Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TATSO) aylık olağan meclis toplantısı yapıldı.
TATSO binasında yapılan ve meclis üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, aylık yönetim kurulu faaliyetleri görüşüldü. Toplantıda ayrıca 2 ile 5 Aralık 2015 tarihlerinde Adana’da TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan Gıda ve Ambalaj Fuarı’na Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz’da faaliyet gösteren gıda ve ambalaj imalatı yapan firmalarla birlikte oda yönetiminin katılım göstermesi kararı alındı.
Aynı zamanda Tatvan’da önceki yıllarda düzenlenmekte olan Tatvan Doğu Anadolu Fuarı’nın yeniden canlanması ve sektörel fuarlara ev sahipliği yapacak bir konuma getirilmesi için oda meclisinde kurulacak olan bir komisyon aracılığıyla Tatvan Belediyesi ve ilgili kurum kuruluşlarla gerekli görüşmelerin yapılarak, Tatvan’ın yeniden cazibe merkezi olmasına aracılık etmek için oluşan komisyonun çalışmalar yürüteceği belirtildi.
Toplantıda, bölgedeki iş sektörlerinin genel durumu ve ticaret konularının görüşüldüğünü ifade eden TATSO Meclis Başkanı İhsan Bakırhan, TÜYAP Fuarcılık tarafından Adana’da düzenlenecek olan Gıda ve Ambalaj Fuarı’nda yer alacaklarını, Tatvan Doğu Anadolu Fuarı’nın yeniden canlanması için komisyon oluşturduklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!