Öğrenciler çam fidanlarını toprakla buluşturdu

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler çam fidanlarını toprakla buluşturdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 15:30

Öğrenciler çam fidanlarını toprakla buluşturdu

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ(Bitlis), (DHA)-BİTLİS’in Adilcevaz ilçesinde Belediye, TEMA vakfı ve Adilcevaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile 200 adet çam fidanı toprakla buluşturuldu.

İlçede havaların ısınmasıyla birlikte, Adilcevaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Belediye ve TEMA vakfının katkılarıyla örnek bir davranışa imza attı. Öğrenciler, Belediye ve TEMA vakfının desteğiyle Adilcevaz Kale Mezarlığı çevresinde okulları adına hatıra ormanı oluşturdu.

Adilcevaz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ve öğrencilerin katıldığı fidan dikimine Adilcevaz Belediyesi Başkanvekili Fikri Ölçücü, Başkan yardımcısı İzzet Ekem, Okul Müdürü Zülfikar Saban, Adilcevaz Belediyesi Park ve Bahçeler müdürü Nihat Kara ve TEMA vakfı Adilcevaz temsilcisi Dr. Onur Koçak ta katıldı.

Adilcevaz Belediyesi Başkanvekili Fikri Ölçücü, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Adilcevaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından oluşturulan hatıra ormanına Belediye olarak bizde kendilerine destek olduk. Yaptığımız bu çalışmalarla hem ilçemizin yeşillenmesine katkı sağladık hem de öğrencilerimize yeşil çevre bilincini aşılamaya çalıştık. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!