Köstekçi: O kupa bu şehre gelecek

Güncelleme Tarihi:

Köstekçi: O kupa bu şehre gelecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2021 13:26

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin iddialı ekiplerinden Bitlis Adilcevaz Türkiye Şehit Aileleri Derneği (TÜRŞAD) Erkek Voleybol Takımı, Ankara’da istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Haberin Devamı

Ankara Yenimahalle OSTİM Seyret Restoran’da iş insanı Rais Çakan ev sahipliğindeki toplantıya Kulüp Başkanı Kadir Köstekçi, Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (ADEV) Başkanı Suat Yaralı ve vakıf yöneticileri, teknik heyet, oyuncular, kulüp yöneticileri ve Ankara’da yaşayan Bitlisliler katıldı.

TÜRŞAD olarak sezon hazırlıklarını Ankara’da sürdürdüklerini belirten Kulüp Başkanı Kadir Köstekçi, yakın zamanda Bitlis’e gideceklerini belirtti. Hedeflerinin Efeler Ligi olduğunu vurgulayan Köstekçi, “Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Kulübümüz için görüşmelerimiz anlaşmalarımız devam ediyor. Ankara’da faaliyet gösteren Dr. Ateş Şendil ve Sportem ile spor hizmetleri sponsorluk anlaşmamızı yeniledik. Allah göstermesin sporcularımızın herhangi bir sağlık durumu yaşamaları durumunda Sayın Dr. Ateş Şendil hemen desteğini verecek. Artık sporcularımız daha güvende olacak. Bu takım Türkiye Şehit Aileleri’ni temsil eden, bununla gurur duyan bir takım. Siz sporcularımız Adilcevaz’ın Bitlis’in umudusunuz. Dünden bugüne çok iyi bir aşama kaydettik inşallah sizlerle daha nice başarılara imza atacağız. Bu sene ‘o kupa bu şehre gelecek’ diyoruz. Bunu hep beraber başaracağız. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Köstekçi: O kupa bu şehre gelecek

ADEV Başkanı Suat Yaralı, Ankara’da vakıf olarak takıma her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek lig mücadelesinde TÜRŞAD’a başarılar diledi. İş insanı Rais Çakan da sporcuları tebrik ederek toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Çakan el birliğiyle verilen destekle başarının sağlanacağını vurguladı.

Takım antrenörü Mustafa Çayır, yerli ve yabancı oyuncularla güçlü bir takım oluşturduklarına dikkat çekerek “Çok iyi bir kadroya sahipiz. İşimiz zor olabilir ama sizin desteğinizle ilerliyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

Takım kaptanı tecrübeli voleybolcu Ali Alp Çayır da herkesten destek beklediklerini vurgulayarak, takıma güvenmelerini istedi. Hedeflerinin önce Süper Lig ardından Avrupa olduğunu kaydeden Çayır takım arkadaşlarıyla bunu başarmak için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Yemekli toplantıda söz alan katılımcılar da takıma lig yolunda başarılar diledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!