Eğitim Ve Öğrenci Koçluğu Programı Sona Erdi

Güncelleme Tarihi:

Eğitim Ve Öğrenci Koçluğu Programı Sona Erdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 10:30

TATVAN KAYMAKAMLIĞININ EĞİTİM VE ÖĞRENCİ KOÇLUĞU EĞİTİMİ SONA ERDİ.

Bitlis’in Tatvan Kaymakamlığı tarafından açılan ve bir hafta devam eden “Eğitim ve Öğrenci Koçluğu” eğitim programı sona erdi.
İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Eğitim ve Öğrenci Koçluğu alanında uzman iki eğitmen tarafından Kaymakamlık Proje Koordinasyon Merkezi’nde verilen eğitim programı kapsamında, teorik bilgilerin yanı sıra kursiyerlerle birebir uygulamalı eğitimlerde verildi. Öğretmenlerin öğrencileriyle kurduğu iletişimi anlamlı ve güçlü hale getirmek, çağımızın değişen dinamiklerine uyum sağlama ve yeni kuşakların ihtiyaçlarını anlama konularında kişilere farklı bakış açıları kazandırılması amacıyla düzenlenen eğitim programı pazar günü itibariyle sona erdi. Düzenlenen eğitimin sona ermesinin ardından Proje Koordinasyon Merkezi’nde eğitmenler ve kursiyerlerle bir araya gelen İlçe Kaymakamı Murat Erkan, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik etti. Düzenlenen Eğitim ve Öğrenci Koçluğu eğitim programının önemine vurgu yapan Kaymakam Erkan, düzenlenen eğitimin ardından bunu tamamlayıcı eğitimler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Eğitimin öncelikli olarak yatılı bölge okulları başta olmak üzere tüm ilçede hayata geçirerek, bu alanındaki başarıyı arttıracaklarını ifade eden Erkan, “Eğitim programının başarıyla tamamlamasının ardından eğitim programını başarıyla tamamlayan kursiyerlerimiz ilçemizde bu alanda önemli çalışmalar yapacak. Alınan bu sertifikayla öğretmenlerimiz öğrenci koçluğu alanında faaliyet göstererek eğitim alanındaki başarının artmasına katkı sunacaklar. Yapılacak olan çalışmalar ile başarılı sonuçlar elde edileceğine inanıyorum. Ben bu vesile ile eğitim programına katılan dinamik eğitim kadromuza ve bu eğitimi veren eğitimcilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah kaymakamlığımız bünyesindeki Proje Koordinasyon Merkezi (PKM) olarak da projelere tüm hızıyla devam ederek daha nice başarılı projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu.
Kaymakam Erkan, konuşmanın ardından “Eğitim ve Öğrenci Koçluğu” eğitimini veren eğitimcilere teşekkürlerini ileterek çeşitli hediyeler takdim etti ve kursiyerlerle toplu fotoğraf çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!