Danışma ve Koordinasyon toplantısı Adilcevaz’da yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Danışma ve Koordinasyon toplantısı Adilcevaz’da yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 10:04

Danışma ve Koordinasyon toplantısı Adilcevaz’da yapıldı

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ ADİLCEVAZ (Bitlis), (DHA)- BİTLİS Valisi Ahmet Çınar’in başkanlığında yürütülen İl Danışma ve Koordinasyon toplantısı İl Müdürleri ve yetkililerin katılımıyla Adilcevaz’da yapıldı.

Adilcevaz Kültür ve Sanat evinde düzenlenen toplantıya Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Tatvan Tugay Komutanı Tuğgeneral İlhan Kırtıl, Bitlis İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Gezer, Vali Yardımcısı Salih Altun, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun, İl ve İlçe kamu kurum amirleri katıldı.

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, ilçede ilk defa tüm kurum amirlerinin katılımıyla geniş bir toplantı düzenlediklerini söyledi. Vali Çınar, yapılacak olan toplantıda ilçeyle ilgili Bitlis il müdürlüklerinin yaptıkları projeleri ve hazırlıkları görüşeceklerini belirterek, "Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un taleplerini değerlendireceğiz. Belediye Başkanımızında dediği gibi biz bir aileyiz ve yaptığımız iş tamamen ekip işidir. İnşallah çok olumlu bir toplantı olacaktır. Ekibimizle birlikte Adilcevaz ilçemizin hak ettiği konuma gelmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yapılan toplantıda Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ilçe için yapılması düşünülen projeleri anlattı ve konuyla ilgili İl Müdüründen gerekli bilgileri aldı. Toplantıda yapılması kararlaştırılan projeler görüşülmek üzere karara bağlandı.

Yapılan Toplantının ardından esnaf ve vatandaşlarla çarşı merkezinde sohbet eden Vali Çınar ve beraberindekiler, Van Gölü sahilinde de incelemelerde bulundu.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!