Bitlisli öğrenciler, hem okullarını tanıttılar, hem de eğlendiler

Güncelleme Tarihi:

Bitlisli öğrenciler, hem okullarını tanıttılar, hem de eğlendiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2022 15:45

Bitlisli öğrenciler, hem okullarını tanıttılar, hem de eğlendiler

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ-Ceren ÇALIŞKAN/BİTLİS,(DHA)-BİTLİS’te 2016 yılından beri eğitim veren Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri yıl sonu etkinliği düzenledi. Etkinlik ve sergi açılışı yapan öğrenciler, hem okullarını tanıttı, hem de gönüllerince eğlendi. 

Bitlis Kültür Merkezinde bu yıl 4’ncüsü düzenlenen yıl sonu etkinliğinde öğrenciler tarafından yıl içerisinde hazırlanan yağlı boya tabloları, karakalem çalışmaları, rölyef ve heykel eserleri açılan sergide ziyaretçilere sunuldu. Daha sonra öğretmen ve öğrenciler tarafından müzik ve dans gösterileri yapıldı. Etkinliğe katılan öğrenciler doyasıya eğlendi. 

Okul Müdürü Felemez Dinç, amaçlarının okulun tanıtımını yapmak ve yetenekli öğrencilerin okulu tercih etmelerini sağlamak olduğunu belirterek, "8 resim öğretmenimiz, 11 müzik öğretmenimizle program yaptık. Yaklaşık 180 öğrencimiz hem resim sergisi ,hem de müzik dinletisinde görev aldı. Bizim için oldukça geniş katılımlı ve kapsamlı bir program oldu. Yaptığımız çalışmaların görülmesini istiyoruz. En önemli amacımız ise Bitlis ve çevre illerde resim ve müziğe yeteneği olan öğrencilerin bir şekilde okulumuzla buluşmasını istiyoruz. Bu gerçekleşirse çocuğun hayatına dokunmuş oluruz. Bizim bütün çabamız bu yönde. "dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!