Bitlis OSB’de arazi tahsisi için ilk imzalar atıldı

Güncelleme Tarihi:

Bitlis OSB’de arazi tahsisi için ilk imzalar atıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 13:48

Bitlis OSB’de arazi tahsisi için ilk imzalar atıldı

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)-BİTLİS Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 3 yatırımcıya arazi tahsisi için sözleşmeler imzalandı.

Bitlis Belediyesi'nde gerçekleştirilen imza törenine Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan, yatırımcılardan Ferhat Hacı Ersan, Yusuf Güngör ve Muhsin Bölüçe katıldı. İmza töreninde konuşan Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Bitlis’te bir ilki gerçekleştirerek arazi tahsisinde sözleşme imzaladıklarını ve bunun devamının geleceğini söyledi.



Vali Çınar,"Arsa tahsisi işlemleri başladı. 56 parselimiz var. Bunlar içerisinde 31 tanesi yatırıma değer görüldü. Her an bu arsa tahsislerini yapabileceğimizi bildirdik. Ekonomik faaliyetler bölgemizde hızla devam etmektedir. Ekonomik faaliyetlerinde yapılabileceğini burada göstermiş olduk. Gıda alanında 2, sanayi alanında 1 olmak üzere 3 firmamızla bugün sözleşmelerimizi imzaladık. Bir inşaatımıza kazma vuruldu. 2 yıl içinde bu parsellerin dolacağına inanıyoruz. Yapılan müracaatlardan bu anlaşılıyor. Bitlis çok güzel bir coğrafya. Bereketli bir coğrafya ve burada her türlü yatırıma uygun şartlar var. Güvenlik açısında da özellikle vurgulamak istiyorum. Hiçbir problem yok. Tüm yatırımcılar Bitlis’e gelip, yatırım yapabilirler" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!