Ahlat’ta Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu

Güncelleme Tarihi:

Ahlat’ta Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 13:44

BİTLİS’İN AHLAT İLÇESİNDE Kİ OKUL MÜDÜRLERİNİN GÖREVLERİNDE DAHA BAŞARILI OLMALARI İÇİN “YÖNETİCİLİK FORMASYONU KAZANDIRMA KURSU” VERİLMEYE BAŞLANDI.

Bitlis’in Ahlat ilçesindeki okul müdürlerinin görevlerinde daha başarılı olmaları için “Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu” verilmeye başlandı.
Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede göreve yeni başlamış ve görevde olan tüm okul müdürlerine, idarecilik ve yönetim görevlerinde daha başarılı olmaları için “Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu” verilmeye başlandı. Kurs hakkında gazetecilere bilgi veren Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, başlayan kursa ilçe merkezindeki okullardan toplam 24 okul müdürünün katıldığını söyledi. Özden, “İlçemiz Yunus Ensari İlkokulu’nun konferans salonunda verilen kurs üç aşamalı hizmet içi eğitim programıdır. Haftada 30 saat, üç hafta sürecek bu kurslarda okul yöneticiliği, öğretim liderliği, yönetsel ve mesleki etik, okul kültürü ve örgütsel davranış, eğitimde kalite yönetimi, vizyon ve strateji geliştirme ve benzeri konularda yeni görevlendirilen ve halen okul müdürlüğü görevini sürdüren ilçemiz genelindeki tüm okul müdürlerine bu kurs veriliyor. Kurslar, İl Maarif Müfettişleri Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak ben ve şube müdürlerimiz tarafından verilmektedir” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!