Adilcevaz'da zabıta fırınları denetledi

Güncelleme Tarihi:

Adilcevazda zabıta fırınları denetledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 09:59

Adilcevaz'da zabıta fırınları denetledi

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ (Bitlis), (DHA)- BİTLİS’in Adilcevaz Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçede bulunan ekmek fırınlarını denetledi.

Zabıta ekipleri, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle birlikte ilçe genelinde bulunan fırınları sıkı denetimden geçirerek, üretim yapılan mekanların hijyen koşulları, çalışanların sağlık portör muayene cüzdanlarını ve ekmeğin gramajlarını kontrol etti. Zabıta Amiri Lütfü Dalkıran, kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için çaba sarf ettiklerini söyledi. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte işyerlerine yönelik sıkı denetim başlattıklarını anlatan Dalkıran, şöyle konuştu:

"Ramazan ayında denetimlerimizi daha da yoğunlaştıracağız. Kurallara uymayan esnaflarımıza cezai işlem uygulayacağız ve uygulamaya da devam edeceğiz. Temiz ve hijyenik kurallara uygun ortamda üretilen pide ve ekmekleri tüketmek her vatandaşın hakkıdır. Vatandaşlarımızın herhangi bir istek ve şikayetleri için Beyaz Masa Alo 153’e ihbarlarını bildirebilirler"
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!