Adilcevaz’da öğrencilerin karne sevinci

Güncelleme Tarihi:

Adilcevaz’da öğrencilerin karne sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 11:49

Adilcevaz’da öğrencilerin karne sevinci

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ ADİLCEVAZ(Bitlis), (DHA)- BİTLİS’in Adilcevaz İlçesi’nde, 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulların birinci dönem tatiline girmesiyle birlikte ilçede okuyan 7 bin 700 öğrenciye karneleri dağıtıldı.

İlçede bulunan Mehmet Kamile Karahan İlk ve Ortaokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Öğrencileri karne dağıtım töreninde, karnelerini İlçe Kaymakamı Arif Karaman, Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş’ten aldı. Karne dağıtım töreninde öğrencilere karnelerinin yanı sıra çeşitli hediyeler verilirken, TEOG sınavında ilçe birincisi olan Ahmet Halil Yamlı isimli öğrenciye ise başarılarından dolayı bisiklet hediye edildi.

Karne dağıtım töreninde konuşan Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, öğrencilere tatillerini iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirterek, “Tatil süresince başarısız derslerinize çalışarak aynı zamanda oyun oynayarak tatilin keyfini çıkarmayı da ihmal etmeyin. Dönem boyunca öğrencilerimize katkı sağlayan öğretmen ve velilerimize çok teşekkür ederim. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yarıyıl tatilinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise öğrencilerin başarılı bir dönemi daha geride bıraktıklarını ifade ederek, “Bütün yıl boyunca özverili bir şekilde çalışan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Karnesinde notları zayıf olan öğrenciler tatili fırsat bilip eksikliklerini tamamlayabilir. Bu noktada en önemli görev ailelere düşüyor. Karnesinde zayıf olan ya da karnesi üstün başarıya sahip olan öğrencilere en doğru şekilde davranmak gerekiyor. Bu eğitim öğretim yılında görev alan öğretmenlerimizi de buradan kutlamak istiyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ise ilçede 2016-2017 eğitim öğretim yılının tamamlanmasından dolayı, 7 bin 700 öğrencinin karne sevinci yaşadığını ifade etti.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!