Adilcevaz’da dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Adilcevaz’da dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 11:38

Adilcevaz’da dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ ADİLCEVAZ(Bitlis), (DHA)- BİTLİS’te gerçekleşen okullar arası basketbol turnuvasında il birincisi olan Adilcevaz İnönü Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş tarafından ödüllendirildi.

Bitlis İl Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası basketbol müsabakalarında il birincisi olan ve okullar arası masa tenisi turnuvasında il üçüncüsü olan İnönü Ortaokulu öğrencileri ve beden eğitimi öğretmeni Erkul Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş tarafından ödüllendirildi. İnönü Ortaokulunu ziyaret eden Adilcevaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşkardeş, "İnönü Ortaokulu TEOG başarısının yanında sportif aktivitelerde de gösterdiği başarılarla tam bir okul olduğunu kanıtlamıştır. Okulumuz öğretmen ve öğrencilerini gönülden kutluyorum. İnşallah bu başarı katlanarak devam eder. Aynı başarıyı sizden bölge yarışmasında da bekliyorum." dedi.

İnönü Ortaokulu Müdürü Ertuğrul Yüzer ise, başarı için mücadele etmeyi sürdüreceklerini söyledi. Yüzer, "Okulumuz eğitimde olduğu kadar spor ve sanatsal etkinliklerde de ilçenin en iyi okuludur. Bunu her yıl aldığımız kupalarla kanıtladık. Bu yılda basketbol turnuvasında il birincisi olarak okulumuzu taçlandırdık. TEOG Sınavlarında yüzde 72 gibi bir oranla ilçedeki en iyi okul olma yolunda emin adımlarla ilerleyişimizi sürdürdük. Ziyaretiniz için okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!