Adilcevaz köylerinde hummalı çalışma

Güncelleme Tarihi:

Adilcevaz köylerinde hummalı çalışma
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2022 12:45

AK Parti Bitlis Adilcevaz İl Genel Meclis Üyesi Nevzat Karahan, Adilcevaz’ın 21 köyünde yol, içme suyu, kanalizasyon ve okul tamiratlarından oluşan yoğun bir çalışma yürüttüklerine dikkat çekti. Karahan, “Az parayla çok iş yapıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesindeki 21 köy için yol, içme suyu, kanalizasyon ve okul tamiratlarından oluşan yoğun bir çalışma yürütülüyor. AK Parti Bitlis İl Genel Meclis Üyesi Nevzat Karahan ve Adilcevaz Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Süleyman Zorer yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Adilcevaz’a 40 kilometre uzaklıktaki Akçıra Köyü’nde yapımı devam eden köy içi kilitli parke taşı yapımını ve okul binası tadilat işini inceleyen İl Genel Meclis Üyesi Nevzat Karahan, “Az parayla çok iş yapıyoruz” dedi. Karahan özetle şunları söyledi:

ANA HATLARI TAMAMEN BİTİRDİK

“Göreve başladığımız sene 2022 yılında Adilcevaz köylerimizde ana arter yol probleminin kalmayacağını söylemiştik. Bugün köylerimizin ana hatlarını tamamen bitirdik. Şimdi köylerimizin köy içi parke çalışmalarını yapıyoruz. Şu an 16 köyümüzde aktif çalışma var, 5 köyümüzünde çeşitli hizmetler için ihalesine çıkacağız. Bir çok köyümüzün kanalizasyon işini bitirdik. Bu sene 3 köyümüzde sondaj çalışması yaparak içme suyu problemini ortadan kaldırdık. Ayrıca bu köylerimizde güneş panelleri kurarak köylümüzün içme suyu için elektrik parası ödemesini ortadan kaldırdık. Okullarımızda ve taziye evlerimizde çevre duvarı ve parke çalışması yapıyoruz. Tabii biz geçtiğimiz 3 yıl içerisinde birçok köyümüzün sorunlarını tamamen ortadan kaldırdık.

Haberin Devamı

AZ PARAYLA ÇOK İŞ YAPTIK

Hizmetlerimizi yaparken şeffaf bir şekilde köylümüzün ve muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda hareket ediyoruz. İstişare etmeden, fikir alışverişi yapmadan hiçbir iş yapmadık. Bir çok hizmetimizi köylümüzün ve hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda birlikte yaptık. Az parayla çok iş yaptık. Adilcevaz Kaymakamı’mız İsmail Demir ve Özel İdare Müdürü’müz Süleyman Zorer ile birlikte saatlerce kafa yorarak, bu işi daha iyi nasıl yaparız hesabıyla hizmet ediyoruz. Ben Kaymakam’ımız İsmail Demir ve Özel İdare Müdürü’müz Süleyman Zorer’e de çok teşekkür ediyorum. Bunlar devletin ve hükümetimizin imkânları ile yapılacak hizmetlerdir. Küçük bir ilçede 38 köy, 7 mezramız var bu kadar köye hizmet götürmek kolay değil. Ben buradan Ak Parti Bitlis milletvekillerimiz Vahit Kiler ve Cemal Taşar’a, bizi hiçbir zaman kırmayan ve sürekli yanınızda olan İl Genel Meclis Başkanı Cemalettin Kinç’e, Genel Sekreter’imiz Adem Aydoğdu’ya ve hizmetlerimizde emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Haberin Devamı

Adilcevaz Gölüstü Köyü Muhtarı Enver Günay ile Akçıra Köyü Muhtarı Maşallah Keserci de yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

Adilcevaz köylerinde hummalı çalışma

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!