Bingöl Valisi Köşger Göreve Başladı

Güncelleme Tarihi:

Bingöl Valisi Köşger Göreve Başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2015 13:44

SON VALİLER KARARNAMESİYLE BİNGÖL’E ATANAN ESKİ SİNOP YAVUZ SELİM KÖŞGER, ŞEHRE GELEREK YENİ GÖREVİNE BAŞLADI.

Son Valiler Kararnamesi ile Bingöl’e atanan eski Sinop Yavuz Selim Köşger, şehre gelerek yeni görevine başladı. Vali Köşger, teslim aldığı bayrağı el birliğiyle daha yükseklere taşımanın gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.
Resmi Gazete’de 19 Şubat’ta yayımlanan son Valiler Kararnamesi ile Van’a atanan Vali İbrahim Taşyapan’dan koltuğu devralan yeni Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, bugün Bingöl’e geldi. Valilik önünde kurum amirleri ve STK temsilcileri tarafından karşılanan Vali Köşger, makama geçerek, kısa bir basın açıklaması yaptı.
Sinop’tan Bingöl’e atandığını belirten Vali Köşger, "Bugün Bingöl’e geldik ve vazifeyi teslim aldık. Bundan sonra hep birlikte orkestra uyumu içerisinde, bayrağı daha iyi noktalara, daha ileri götürmek için gayret edeceğiz. Burada bizimle birlikte uyum içerisinde çalışan bütün arkadaşlarımızla en iyi hizmeti üretmeye çalışacağız. Bingöl, ülkemizin güzel bir yurt köşesi gelişmiş, kalkınmış ülkelerin hepsi ülkesinin her santimetre karesini, her bir köşesini ihtimamla oraya el değdirerek, emek sarf ederek, özenle elden geçiren ülkelerdir. Aynı zamanda gelişmiş, kalkınmış ülkeler her bir ferdini, hiçbir ferdi ihmal etmeksizin orada bulunan bütün bireyleri, yani beşeri kapsamda insan sermayesini en iyi şekilde değerlendiren ülkelerdir. Biz Bingöl’de bütün hemşehrilerimizi daha iyi daha güvenli, daha gelişmiş, daha kalkınmış bir şehirde yaşaması için daha güzel bir ülkede barış, esenlik, huzur içerisinde daha güzel bir ülkede yaşamaları için gayret sarf edeceğiz. Devlet olmanın gereği bu, gelişmiş olan devletin gereği bu. Her bir santimetre karesini ve her bir ferdini, hiçbirini ihmal etmeksizin özenle, ihtimamla ele alacağız ve insanımızın daha huzurlu, esenlik ve güvenlik içerisinde yaşaması için mesai arkadaşlarımla birlikte çalışma yürüteceğiz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!