Osmaneli İlçesinde Seçim Güvenliği Toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Osmaneli İlçesinde Seçim Güvenliği Toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2015 18:06

OSMANELİDE 07 HAZİRAN 2015 GÜNÜ YAPILACAK OLAN 25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ İLE İLGİLİ OLARAK OSMANELİ KAYMAKAMLIĞI TOPLANTI SALONUNDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Osmaneli Kaymakamlığı tarafından, 7 Haziran 2015 günü yapılacak olan 25. dönem milletvekili seçimi ile ilgili olarak seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.
Arpaçay Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda seçim güvenliği toplantısına, İlçe Jandarma Komutanı Merdan Akbulut, İlçe Emniyet Müdürü Hiçri Görgün, Belediye Başkan Vekili Bekir Torun, Sağlık Grup Başkanı Ferhat Damkacı, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Çalışkan, Odeaş İşletme Şefi Hüsamettin Eryılmaz katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Osmaneli Kaymakamı Çakıcı, seçimlerin milletin iradesini özgürce sandığa yansıttığı en önemli araç olduğunu, bu anlamda gerek seçim öncesi gerekse de seçim sonrası için her türlü güvenlik tedbirlerinin planlandığını belirtti. Vatandaşların iradesinin özgür bir şekilde hiçbir baskı ve etki altında kalmadan sandığa tam bir şekilde yansımasını sağlamak için gereken her şeyi yapacaklarını ifade eden Kaymakam Çakıcı, bu konunun kendileri için en hassas nokta olduğunu ve bu amaçla Osmaneli seçimi huzurlu geçirmesi için güvenlik birimlerinin çalışacağını söyleyerek seçimlerin Osmaneli ve ülkemize şimdiden hayırlı olmasını diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!