Milletevkili Eldemir’den Teşekkür Ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Milletevkili Eldemir’den Teşekkür Ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2015 15:04

MİLLETVEKİLİ ELDEMİR BOZÜYÜK ZİYARETİ

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, 1 Kasım genel seçimlerinde partisine ve kendisine verdikleri desteklerden dolayı Bilecik’in Bozüyük ilçe esnafını ziyaret ederek teşekkür etti.
İsmet İnönü Caddesi üzerindeki esnafları gezen ve teşekkür eden Milletvekili Eldemir’e vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Kendisi ile fotoğraf çekinmek isteyen vatandaşları da kırmayan Eldemir, gün boyu ziyaretine devam etti. Ziyareti sırasında mobilya firması sahibi ve MHP Bilecik Milletvekili Adayı Ahmet Murat Köftecioğlu’nu da ziyaret eden Eldemir, Köftecioğlu’na seçim çalışmalarında sergilediği nezaketi nedeniyle ayrıca teşekkür etti. Köftecioğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Eldemir’i tebrik etti ve başarılar diledi.
Eldemir, ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Seçim sonuçlarıyla birlikte bizlere sahip çıkan destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bize verdikleri desteklerden dolayı kendilerine çok müteşekkiriz. Artık seçim sona ermiştir. Teşekkür ziyaretlerimizin ardından hiç zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacak ve ilimiz ve ilçelerimiz genelinde hizmetlerimize arttırarak devam edeceğiz” dedi.
Halil Eldemir’e ziyareti sırasında AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclis üyeleri Nizamettin Çam ve Oğuz Sertler, Belediye Başkan yardımcıları Hayrettin Eldemir ve Ali Avcıoğlu ile parti yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!