Bozüyük'te "Akademik danışmanlık" dersi

Güncelleme Tarihi:

Bozüyükte Akademik danışmanlık dersi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2015 16:22

Haberin Devamı

BİLECİK (AA) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu Müdürü Yardımcısı Doç. Dr. Murat Yurdakul, açık öğretim iktisat ve işletme fakültelerinin bazı derslerine yönelik akademik danışmanlık derslerinin verileceğini bildirdi.

Yurdakul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014-2015 bahar döneminde eğitim öğretim kadrosunda değişikliklerin olduğunu belirterek, akademik kadroya 2 öğretim görevlisi ve yardımcı doçentin katıldığını söyledi.

Güz döneminde yürütülen akademik danışmanlık derslerinin, bahar döneminde de devam edeceğini dile getiren Yurdakul, şöyle konuştu:

"Örgün öğretimin yanında, güz döneminde devam ettiğimiz açık öğretim fakültesinin belirli derslerine de devam edilecek. Bozüyük MYO'da, Anadolu Üniversitesinin uzaktan öğretim yapan açıköğretim iktisat ve işletme fakültelerinin öğrencilerine yönelik yüz yüze olarak düzenlenen akademik danışmanlık dersleri, 2014-2015 eğitim öğretim yılı bahar döneminde 9 Mart'ta başlayacak ve 22 Mayıs'a kadar kesintisiz olarak sürdürülecektir. Danışmanlık dersleri için herhangi bir kayıt gerekmiyor ve tamamen ücretsiz. Sistemde zorlanan öğrencileri okulumuza bekliyoruz. Açıköğretim fakültelerinin ilgili programlarında okuyan ve genel muhasebe 2, maliyet yönetimi, finansal yönetim 2, makro iktisat, finans tabloları analizi, iktisada giriş 2, matematik 2, istatistik 2 ve İngilizce derslerini seçen her öğrenci, öğrenci kimliğini ibraz ederek derslere katılabilir."

Haberin Devamı

Yurdakul, Yeşilkent Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni okul binasının, kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!