Bilecik'ten kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Bilecikten kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 19:54

Haberin Devamı

BİLECİK (AA) - Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Abdülkadir Köker, Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret etti.

Yağcı, Köker, Genel Müdür Yardımcısı Fazlı Gündoğan ve İl Müdürü Ali Türkmen kabulünde ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bilecik ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette, kentteki elektrik alım hizmetlerinin daha sağlıklı ve kaliteli olması için fikir alışverişlerinde bulunduklarını bildiren Yağcı, şehrin birçok noktasında yeni ışıklandırma çalışmalarının olacağını bildirdi.

Yağcı, ziyaret anısına Köker ve Gündoğan'a, üzerinde Osmanlı Armasının bulunduğu tablo hediye etti.

- Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatı

Belediye Başkanı Selim Yağcı, inşaat çalışmaları devam eden Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemede bulundu.

Haberin Devamı

Yağcı, Belediye Başkan Yardımcıları Nihat Can, Kadri Şentürk, Abdullah Tetik ve Abdullah Ay ile birim müdürlerinin de hazır bulunduğu incelemede, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yeni barınağın her yönüyle örnek teşkil edeceğini bildiren Yağcı, "Gerek hayvanların daha güzel ortamlarda yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlamak gerekse aç ve susuz kalmamaları için güzel çalışmalar gerçekleştiren bir belediyeyiz. Tesisimiz bölgemizdeki güzel ve örneklik teşkil edecek ve aynı zamanda bu anlamda her yönüyle AB normlarında bir tesis özelliği taşıyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!